Konferens i Västerbotten lugn och avslappnad fjällmiljö

Konferens i Västerbotten lugn och avslappnad fjällmiljö 2017-03-28T11:48:29+00:00

Konferens i lugn & avslappnad fjällmiljö

Annorlunda företagsaktiviteter och ostörda möten

Konferenser, Kickoff, personalfester eller möten hos oss på Virisen Lappland 5 mil sydost om Hemavan Tärnaby i Västerbotten innebär att du och din grupp är ensamma på hela anläggningen. Jobba ostört och privat, hålltider och servicenivån bestäms av er. Lokal och boende för 18 personer.

Ta en paus med naturliga aktiviteter

När du behöver stanna av så finns naturliga aktiviteter på plats. Här kokar du kaffe över öppen eld och löser världsproblemen med kompisarna.

  • Spinnfiske
  • Flugfiske
  • Kör skoter
  • Vandra, ta en skidtur
  • Plocka kantareller eller bär

Du får garanterat ett avbrott i vardagen och en annorlunda konferens.

För dig som vill göra lite längre turer erbjuder vi guidad jakt på ripa eller skogsfågel med stående fågelhund. I gårdsbutiken finns sportfiskeutrustning, jaktknivar, friluftsutrustning och presentartiklar att köpa.

Mat på råvaror från gården och Hemavan Tärnaby

Runda av din dag med en gourmetmiddag och ett gott glas vin. Maten tillagas av exklusiva råvaror från gården och närområdet i vårt högklassiga kök. Vad sägs om rödingterrin som förrätt, lammytterfile med maderiasås, stekta kantareller och mandelpotatis som huvudrätt följt av kardemummamousse med varma hjortron och crunch? Varje rätt och råvara har sin egen historia, fråga Gunilla så kanske du få nys på ett riktigt bra kantarellställe…

Avkoppling och relax med jacuzzi och vedeldad bastu

I samma hus som restaurangen finns även jacuzzi med plats för sex personer. Fräckt och frankt står den vedeldade bastun mitt i rummet med vindpinad panel från det gamal huset som stod här förr. Jacuzzin och sköna fåtöljer finns strax utanför. Hela gruppen sitter samlad, fastän några bubblar, andra bastar och några relaxar och njuter.

Ring Tomas eller Gunilla på 070-27 44 188 eller skicka en förfrågan till   info@virisen.se

Kolla in vårt konferenserbjudande här